Säljbetygsbekräftelse

Det är en konstig form av bekräftelse jag får av att gå in flera gånger per dag och titta på omdömen jag får på tradera.

”Superfint skick på boken o galet snabb leverans, tusen tack+++++”

Jag tycker säljbetyget på tradera är väldigt konstigt konstruerat men nu är jag uppe på 5/5 igen i alla fall och läser alla kommentarer jag får där och blir lite gladare. Har sålt för 934 kr där sen köpstoppen började.

Bokbörsen har inget betygssystem. Inte heller blocket. Jag gillar inte dem lika mycket. Jag säljer inte lika mycket där heller men det spelar säkert också in att de inte har något betygssystem. Det blir någon form av gamification att verkligen göra bra paket som inte skadar innehållet, posta snabbt, maila spårnummer snabbt, tacka för insättningarna osv.

Det är konstigt att adlibris eller bokus inte har en begagnat-avdelning än. Amazon har haft nya och begagnade böcker bredvid varann länge.

Jag stör mig på att frakten är så otroligt dyr, den gör det svårare att få billigare böcker sålda. Borde finns ett ännu långsammare alternativ än B-Post. Stör mig på att den enda brevlådan där jag kan posta paket ligger 3 mil bort.

På uber har jag bara kört 6 resor men 5 av dessa passagerare har betygssatt och mitt genomsnitt är 5/5 där.

På ebay har jag 100%. Där är det dock segt att sälja saker där för det tar sån otrolig tid att skriva in allt och deras app fungerar inte. Men jag har 2 st watchers på Nick Cave-boxen jag säljer där.

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *